If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Дам дизела върви на ниските ама тва щото е пълна инжекция - моното и карборатора и при ниските теглат питал съм много хора викат инжекционите при обороти върват иначе си требва чип . Съгласен съм с тебе за вървежа на алфата
Много се радвам че сме на едно мнение...ти си първия който кара бензин и се съгласява с моите приказки..
Много се радвам че сме на едно мнение...ти си първия който кара бензин и се съгласява с моите приказки..
То и аз съм карал дизел за тва батка Мазда 6 2.0 ЦДИ 120 коня тя малко повече върви от алфата от 1.9 говорим лепиме модела и беше 2005 и на 59 000 хилки реални нема да казвам каква резачка е повече от бензина вървеше съпер оня инструктора разправаше че била по добра от бензиновата по добри показатели вадела за тва е така ИМА ДИЗЕЛ И ДИЗЕЛ И БЕНЗИН И БЕНЗИН
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
Фиат Пунто 1.1 6 спид Агу Ex.
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Ramstein - Benzin https://www.youtube.com/watch?v=SEGLhUZRZdY
Аз преди да се кача на 166-цата си бях казал-дизел нее,уууааа,като търсих 166,специално гледах за дизел,защото ми се стори по-добра алтернатива на 2.0 тс-а,оттогава 2,4 жтд просто ми легна на сърцето,няма такъв мотор,изключителен,сега си имам една мечта 159 ти пакет 2,4жтд или 1.8 тб
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Аз преди да се кача на 166-цата си бях казал-дизел нее,уууааа,като търсих 166,специално гледах за дизел,защото ми се стори по-добра алтернатива на 2.0 тс-а,оттогава 2,4 жтд просто ми легна на сърцето,няма такъв мотор,изключителен,сега си имам една мечта 159 ти пакет 2,4жтд или 1.8 тб
200 коня за дизел си е направо самолет аз съм се возил в Ц 250 турбодизен 150 коня на мерцедес бате след 3000 оборота се включва турбото и лепи аз си представям мултиджета 200 коня аз го гледах в Ю туб как ускорява се едно аз съм спрял с мойта нищо че съм безнзин
sigpic Алфа Ромео 156 1.8 ГИ T.S 98 г.by The Cleaner (Радко шарниро избивача , човека с големия чук!!!)
И да не забравим да сложим бяла роза върху кубчето скраб което ще остане някой ден от алфати ни ...
Веднъж ми падна да карам след една 159 1.9 жтд м по бул.България след НДК,посока бояна,аз бях с 155-цата 1.8 ,тоя кат настъпи да изпреварва,дори не изпуши,само се изтреля напред,а аз от 4-та на 3-та,3500-4500 об.,галина бланка-бълбук бълбук.....
Alfa 155 1.7,1.8 ex
Alfa 166 2.4 3 ex
155 1.8 MY 95 sport
Слагай маслата на селения и тези които те произвеждат аз с кола над 100 000 и съм с 5 В 40 до са 200 грама е изхарчила минал съм 4000
Човека пита за Кастрол на 147-ца,а не ти какво масло слагаш.
И стига с това робуване на една марка,Селения та Селения.
Има и други марки на пазара!
sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.
Човека пита за Кастрол на 147-ца,а не ти какво масло слагаш.
И стига с това робуване на една марка,Селения та Селения.
Има и други марки на пазара!
Ми попринцип заводското си е най - добро Кастрола не е лош ама дали е кастрол е отделен въпрос имам много приатели които се оплакват
несъм сигурен дали селенията е по- добро масло от кастрола.това че алфа имат
някав договор със селения не значи ,че е най най нали ако аз греша извинявай ,но не мисля
Кастрол е най-добрият производител на масла в момента според мене. Незнам дали ИТ ДВГ се чувстват по-добре с Селенията или с Кастрола, ама проблема е че до нас достигат само тубите от кастрол, но не и маслото
Като има фабрики за масла на Балканите как да достига оригинала то и оригинала е скъп .....
а и нещо друго знаете ли на колко километра се сменя ангрена.ремък за прав път.имам книга но ми пи6е на друг език.а за кастрола няма спор че е добро,ми за6то не се разпитате някои да ви го внесе.
Comment